Showing Manifestation

Next Previous Back to index : Advanced search

[M] いちばんくわしい基本のおせち料理 Volume

荒木典子著
Creator: Publisher: 成美堂出版 (Date of publication: 2023-11)

Title transcription: イチバン クワシイ キホン ノ オセチ リョウリ
Number:
Form: Volume Volume / text text
Language: Japanese
Publication place: 東京
Physical description: 143p ; 30cm
Subject:
Classification:
Identifier:
Created at: Fri, 22 Dec 2023 12:16:44 +0900
Updated at: Fri, 22 Dec 2023 12:17:50 +0900
Description:

壱の重(祝い肴;口取り)|貳の重(ぶりの漬け焼き;えびの旨煮 ほか)|参の重(煮しめ;金時にんじんの含め煮 ほか)|祝いの料理(鯛;雑煮)

Note:

BD04505944

Item identifier Library Shelf Call number Circulation status
10089062 茨女短大図書館 第一閲覧室 596.4|A 64| Available on Shelf