manifestation_id original_title title_transcription creator contributor publisher pub_date statement_of_responsibility manifestation_price manifestation_created_at manifestation_updated_at manifestation_identifier access_address description note extent dimensions carrier_type edition edition_string volume_number volume_number_string issue_number issue_number_string serial_number isbn issn jpno doi iss_itemno lccn ncid issn_l subject:unknown subject:ndlsh subject:bsh subject:lcsh classification:ndc9 classification:ddc classification:ndc8 classification:ndc10 item_id item_identifier call_number item_note acquired_at accepted_at circulation_status shelf library item_created_at item_updated_at 84589 白水社カセットブックスフランス語発音編 "" 1981 2018-11-01 08:35:19 +0900 2018-11-07 00:41:47 +0900 volume "" "" "" "" "" "" "" "" 84588 50000693 850|| Available On Shelf jimushitsu yours 2018-11-01 08:35:20 +0900 2018-11-07 00:41:47 +0900 54700 フランス語を1(いち)2(に)の3(さん) フランス語を12の3 "" 内藤陽哉 玉田健二共著 白水社 1988 2200 2018-10-31 21:54:03 +0900 2019-11-15 19:24:36 +0900 volume 9784560001868 "" "" "" "" "" "" "" 54699 10054700 855|N 29| 1996-03-31 00:00:00 +0900 Available On Shelf firstshelf yours 2018-10-31 21:54:04 +0900 2018-11-10 05:48:35 +0900 50861 仏和大辞典 Dictionnaire g?n?ral fran?ais-japonais "" 伊吹武彦 [ほか] 編 白水社 1981 24000 2018-10-31 20:31:19 +0900 2019-11-15 18:31:36 +0900 volume 9784560000014 "" "" "" "" "" "" "" 50860 10050861 853.1|F 97|C BN00203218|フランス語 -- 辞書||フランス|French language -- Dictionaries -- Japanese|Dictionnaire g?n?ral fran?ais-japonais 1996-03-31 00:00:00 +0900 Available On Shelf firstbackroom yours 2018-10-31 20:31:20 +0900 2018-11-10 05:01:51 +0900 46899 肉料理 肉 家禽 野禽 "" イヴ・チュリエ [著] 辻調理師専門学校フランス料理研究室 辻製菓技術学校翻訳 白水社 1986 58000 2018-10-31 19:06:44 +0900 2019-11-15 16:42:00 +0900 volume 9784560039694 "" "" "" "" "" "" "" 46898 10046899 596.13|Th 9|3 BN05913695|BSH:料理(西洋)-フランス| 1996-03-31 00:00:00 +0900 Available On Shelf bigbook yours 2018-10-31 19:06:45 +0900 2018-11-10 04:13:34 +0900 46898 魚介料理 淡水魚 海水魚 甲殻類 貝類 "" イヴ・チュリエ [著] 辻調理師専門学校フランス料理研究室 辻製菓技術学校翻訳 白水社 1986 58000 2018-10-31 19:06:43 +0900 2019-11-15 16:41:59 +0900 volume 9784560039687 "" "" "" "" "" "" "" 46897 10046898 596.13|Th 9|2 BN05913334|BSH:料理(西洋)-フランス| 1996-03-31 00:00:00 +0900 Available On Shelf bigbook yours 2018-10-31 19:06:44 +0900 2018-11-10 04:13:34 +0900 46897 宴会料理 ビュフェ レセプション カクテル・パーティ "" イヴ・チュリエ [著] 辻調理師専門学校フランス料理研究室 辻製菓技術学校翻訳 白水社 1986 58000 2018-10-31 19:06:42 +0900 2019-11-15 16:41:58 +0900 volume 9784560039670 "" "" "" "" "" "" "" 46896 10046897 596.13|Th 9|1 BN05817964|BSH:料理(西洋)-フランス| 1996-03-31 00:00:00 +0900 Available On Shelf bigbook yours 2018-10-31 19:06:42 +0900 2018-11-10 04:13:33 +0900 46879 フランス菓子百科 Le livre de recettes d′un compagnon du tour de France "" イヴ・チュリエ〔著〕 千石玲子 千石禎子訳 白水社 1983 45000 2018-10-31 19:06:19 +0900 2019-11-15 16:41:48 +0900 volume "" "" "" "" "" "" "" "" 46878 10046879 596.6|Th 9|3 BN07424350|菓子||カシ 1996-03-31 00:00:00 +0900 Available On Shelf bigbook yours 2018-10-31 19:06:19 +0900 2018-11-10 04:13:20 +0900 46878 フランス菓子百科 Le livre de recettes d′un compagnon du tour de France "" イヴ・チュリエ〔著〕 千石玲子 千石禎子訳 白水社 1983 45000 2018-10-31 19:06:17 +0900 2019-11-15 16:41:47 +0900 volume "" "" "" "" "" "" "" "" 46877 10046878 596.6|Th 9|2 BN07424350|菓子||カシ 1996-03-31 00:00:00 +0900 Available On Shelf bigbook yours 2018-10-31 19:06:18 +0900 2018-11-10 04:13:19 +0900 46877 フランス菓子百科 Le livre de recettes d′un compagnon du tour de France "" イヴ・チュリエ〔著〕 千石玲子 千石禎子訳 白水社 1982 45000 2018-10-31 19:06:16 +0900 2019-11-15 16:41:47 +0900 volume "" "" "" "" "" "" "" "" 46876 10046877 596.6|Th 9|1 BN07424350|菓子||カシ 1996-03-31 00:00:00 +0900 Available On Shelf bigbook yours 2018-10-31 19:06:17 +0900 2018-11-10 04:13:18 +0900 40477 フランス基本熟語辞典 Dictionnaire des locutions essentielles "" 佐藤房吉 [ほか] 共編 白水社, 1976.3 1976 2018-10-31 16:45:53 +0900 2019-11-15 11:07:19 +0900 volume "" "" "" "" "" "" "" "" 40476 10040477 853.4|F 92| BN02347285|BSH:フランス語-熟語||フラン 1996-03-31 00:00:00 +0900 Available On Shelf firstbackroom yours 2018-10-31 16:45:54 +0900 2018-11-10 02:54:56 +0900