manifestation_id original_title title_transcription creator contributor publisher pub_date statement_of_responsibility manifestation_price manifestation_created_at manifestation_updated_at manifestation_identifier access_address description note extent dimensions carrier_type edition edition_string volume_number volume_number_string issue_number issue_number_string serial_number isbn issn jpno doi iss_itemno lccn ncid issn_l subject:unknown subject:ndlsh subject:bsh subject:lcsh classification:ndc9 classification:ddc classification:ndc8 classification:ndc10 item_id item_identifier call_number item_note acquired_at accepted_at circulation_status shelf library item_created_at item_updated_at 90520 最新栄養学 : 専門領域の最新情報 サイシン エイヨウガク : センモン リョウイキ ノ サイシン ジョウホウ 古野, 純典//木村, 修一//渡邊, 敏明//伏木, 亨//徳留, 信寛//武田, 英二//駒井, 三千夫//桑田, 有//小川, 佳宏//Macdonald, Ian//Zeisel, Steven H.//John W.Erdman Jr. Ian A.Macdonald Steven H.Zeisel [編] 小川佳宏 [ほか] 翻訳編集 建帛社 2014-05 John W.Erdman Jr., Ian A.Macdonald, Steven H.Zeisel [編] / 小川佳宏 [ほか] 翻訳編集 25000 2018-11-01 10:42:46 +0900 2020-08-04 10:02:35 +0900 "" "" BB15863511|vii, 1133p|原著第10版の翻訳|翻訳監修: 木村修一, 古野純典|その他の翻訳編集: 桑田有, 駒井三千夫, 武田英二, 徳留信寛, 伏木亨, 渡邊敏明|文献: 各章末 vii, 1133p "" volume 10 第10版 "" "" 9784767961750 "" "" "" "" "" BB15863511 "" "" 栄養 栄養 "" 90519 10085870 498.55|E 67| "" 2018-03-05 00:00:00 +0900 Available On Shelf firstshelf yours 2018-11-01 10:42:47 +0900 2020-08-04 09:43:40 +0900 37982 食塩 減塩から適塩へ "" 木村修一 足立己幸編 女子栄養大学出版部 1984 1200 2018-10-31 15:41:42 +0900 2019-11-15 10:34:10 +0900 volume 9784789552110 "" "" "" "" "" "" "" 37981 10037982 498.55|Sh 96| BN02319745|しお||シオ|しお||シオ 1996-03-31 00:00:00 +0900 Available On Shelf firstshelf yours 2018-10-31 15:41:43 +0900 2018-11-10 02:24:24 +0900