manifestation_id original_title title_transcription creator contributor publisher pub_date statement_of_responsibility manifestation_price manifestation_created_at manifestation_updated_at manifestation_identifier access_address description note extent dimensions carrier_type edition edition_string volume_number volume_number_string issue_number issue_number_string serial_number isbn issn jpno doi iss_itemno lccn ncid issn_l subject:unknown subject:ndlsh subject:bsh subject:lcsh classification:ndc9 classification:ddc classification:ndc8 classification:ndc10 item_id item_identifier call_number item_note acquired_at accepted_at circulation_status shelf library item_created_at item_updated_at 70293 環境にやさしいライフスタイル 生活者のための社会をつくる "" 和田安彦 中野加都子 山本良一共著 技報堂出版 1996 2060 2018-11-01 03:30:35 +0900 2019-11-16 09:13:06 +0900 volume 9784765531511 "" "" "" "" "" "" "" 70292 10070296 519|W 12| 2002-03-08 00:00:00 +0900 Available On Shelf firstshelf yours 2018-11-01 03:30:36 +0900 2018-11-10 08:45:25 +0900 69324 水環境の基礎科学 "" Edward A. Laws著 神田穣太 神田玲子訳 技報堂出版 1996 9270 2018-11-01 03:09:55 +0900 2019-11-16 08:59:06 +0900 volume 9784765531429 "" "" "" "" "" "" "" 69323 10069326 519.4|L 44| 2001-03-09 00:00:00 +0900 Available On Shelf firstshelf yours 2018-11-01 03:09:56 +0900 2018-11-10 08:34:29 +0900 36384 栄養学ハンドブック "" 栄養学ハンドブック編集委員会編 技報堂 1974 17000 2018-10-31 14:59:57 +0900 2019-11-15 10:13:37 +0900 volume 9784765500074 "" "" "" "" "" "" "" 36383 10036384 498.53|E 39| BN01326202|栄養学||エイヨウガク|栄養学||エイヨウガク 1996-03-31 00:00:00 +0900 Available On Shelf refcorner yours 2018-10-31 14:59:58 +0900 2018-11-10 02:04:49 +0900 32810 現代応用微生物学の基礎 "" 山口和夫著 技報堂出版 1983 2800 2018-10-31 13:30:26 +0900 2019-11-15 09:30:47 +0900 volume 9784765502139 "" "" "" "" "" "" "" 32809 10032810 491.7|Y 24| BN03466144|微生物学||ビセイブツガク 微生物工業||ビセイブツコ|微生物学||ビセイブツガク|微生物工業||ビセイブツコ 1996-03-31 00:00:00 +0900 Available On Shelf firstshelf yours 2018-10-31 13:30:27 +0900 2018-11-10 01:21:11 +0900 32809 食品衛生の科学 "" 桑原祥浩 田島真著 技報堂出版 1983 2400 2018-10-31 13:30:24 +0900 2019-11-15 09:30:46 +0900 volume 9784765502122 "" "" "" "" "" "" "" 32808 10032809 498.55|Ku 95| BN0317083X|食品衛生||ショクヒンエイセイ|食品衛生||ショクヒンエイセイ 1996-03-31 00:00:00 +0900 Available On Shelf firstshelf yours 2018-10-31 13:30:25 +0900 2018-11-10 01:21:10 +0900 6727 物理学 "" 小林惇 抜山大三著 技報堂 1963-01 2018-10-31 00:19:00 +0900 2019-11-14 20:52:38 +0900 volume "" "" "" "" "" "" "" "" 6727 10006727 420|Mu 24|2 BA48407022||物理学||ブツリガク|物理学||ブツリガク 1996-03-31 00:00:00 +0900 In Process firstshelf yours 2018-10-31 00:19:00 +0900 2018-11-09 20:01:17 +0900 6726 物理学 "" 向井正幸 小林惇 抜山大三著 技報堂 1964-05 2018-10-31 00:18:58 +0900 2019-11-14 20:52:37 +0900 volume "" "" "" "" "" "" "" "" 6726 10006726 420|Mu 24|1 1996-03-31 00:00:00 +0900 In Process firstshelf yours 2018-10-31 00:18:59 +0900 2018-11-09 20:01:16 +0900 6719 生化学実習 "" 上代晧三著 技報堂 1955 2018-10-31 00:18:49 +0900 2019-11-14 20:52:31 +0900 volume "" "" "" "" "" "" "" "" 6719 10006719 464|Ka 18| BN04332336||生化学 ーー 実験||セイカカ|生化学 ーー 実験||セイカカ 1996-03-31 00:00:00 +0900 In Process firstshelf yours 2018-10-31 00:18:50 +0900 2018-11-09 20:01:11 +0900 6563 調理学 "" 栗田とよ 斎藤素子 草野愛子共著 技報堂 1965 2018-10-31 00:15:30 +0900 2019-11-14 20:50:36 +0900 volume "" "" "" "" "" "" "" "" 6563 10006563 596|Ku 61|2 1996-03-31 00:00:00 +0900 In Process firstshelf yours 2018-10-31 00:15:30 +0900 2018-11-09 19:59:18 +0900 6418 生化学入門 "" B.ハロー A.メーザー共著 西村民男訳 技報堂 1964 1000 2018-10-31 00:12:19 +0900 2019-11-14 20:48:40 +0900 volume "" "" "" "" "" "" "" "" 6418 10006418 464|H 33|2 BN04199586||生化学||セイカガク|生化学||セイカガク|Testbook of biochemistry|ハロー・メーザー生化学入門 1996-03-31 00:00:00 +0900 In Process firstshelf yours 2018-10-31 00:12:19 +0900 2018-11-09 19:57:31 +0900